Sticker rond 40mm - Zero Waste (5 varianten) 250p/r

Sticker / wensetiket rond met opdruk Zero Waste, 5 varianten op 1 rol. 500 stickers per rol. Te gebruiken bij verzending van de bestelling of bij uw geschenk.

Categorie:Stickers / Wensetiketten
Type:Rond
Diameter:40 mm
FSC:Ja
Belijming:Permanent
Opdruk:5 verschillende
Kleur:Wit / Groen
Kleur opdruk:Groen / Wit / Zwart
Artikelnummer: 012901
Fabrikantnummer: stickers, sluitstickers, sluitsticker, wensetiket, wensetiketten, duurzaam, green is the new black, be eco, do something green today, go green, re-use me
Eenheid: Rol á 500 etiketten
€ 4,25
PROFITEER NU - Bij hogere aantallen nog meer voordeel!
Aantal 1+ 3+ 6+
Prijs € 4,25 € 3,50 € 2,95

De full color etiketten zijn zoals u van ons gewend bent van hoogwaardige kwaliteit. Omdat wij de wensetiketten zelf ontwerpen heeft u altijd een uniek product voor een extreem lage prijs.

Breng uw duurzame organisatie onder de aandacht door gebruik te maken van deze stickers. Leuk om toe te voegen wanneer u een duurzaam artikel verstuurd of gebruik maakt van duurzame verpakkingen. Wist u dat wij ook verzendverpakkingen verkopen, waaronder brievenbusdozen en verzendzakken? 

Heeft u een prachtige inpak creatie gemaakt met een van onze stickers. Vergeet deze dan niet te delen op social media (Instagram en Facebook) @kassaplan of #kassaplan. Wie weet ziet u, uw foto terug op onze social media!

Wist u dat wij ook verzendverpakkingen verkopen, waaronder brievenbusdozen en verzendzakken? Deze sticker is ideaal om te gebruiken op de verpakking óf om het product in de verpakking extra leuk te presenteren.

Bedrukking

Wilt u zelf een etiket ontwerpen met uw logo / gewenste tekst erop? Dan bent u bij Kassaplan aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw etiket / sluitsticker / cadeausticker. Stuur een email naar info@kassaplan.nl of bel 0182-395522 en vraag naar de mogelijkheden.