Leveringsinformatie

Gratis geleverd! Al vanaf een orderbedrag van € 100,- (ex. BTW) leveren wij bestellingen gratis af op elk adres binnen Nederland en België. Voor kleinere orders bedragen de leveringskosten slechts € 10,-. Vindt de levering op de Waddeneilanden plaats, neem dan vooraf even contact op. 

De meeste artikelen worden binnen 2 werkdagen geleverd. Een order voor 14:00 geplaatst, ontvangt u in de regel al de volgende werkdag. Enkele uitzonderingen staan in onderstaande tabel.

Productgroep Levertijd geselecteerde items 

Andere items uit collectie 

Kadopapier 1-2 werkdagen 3-5 werkdagen
Displays & Stoepborden  1-2 werkdagen 3-5 werkdagen

De bezorging van de goederen door DHL vindt elke werkdag plaats tussen 8:00 en 17:00. Mochten uw openingstijden hiervan afwijken, neem dan aub contact op met onze Klantenservice.

Betalingen

Betalingen vinden plaats via i-deal, een gebruikersvriendelijke en veilige methode.
Bent u al klant bij Kassaplan, dan kan u ook betalen op rekening. In dat geval krijgt u na levering van de goederen de factuur gemaild. U heeft vervolgens 14 dagen om de factuur te voldoen.
Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW.

Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Neem dan eerst contact op met onze Klantenservice.
Retourzendingen accepteren wij namelijk alleen indien wij vooraf toestemming hebben gegeven.

Buitenland levering

Uw bestelling geleverd krijgen buiten Nederland of België? Geen probleem, we leveren regelmatig buiten de Nederlandse grenzen (Paramaribo, Milaan en New York om een paar voorbeelden te noemen).
We willen wel graag de levertijd en evt. kosten met u afstemmen, dus neem aub vooraf contact op met onze Klantenservice.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze klantenservice.

E-mail: info@kassaplan.nl
Telefoon: +31 (0)182 39 55 22