KP® Pennen - De leukste meester, zwart - 10 stuks

Pennen heeft de meester nóóit genoeg. Dit is een pen die qua dessin direct in het oog springt. Tekst / Dessin: 'De leukste meester'. Leuk als bedankje voor de meester of als cadeautje voor meesterdag! De pennen zijn gevuld met blauwe inkt en licht in gewicht, waardoor ze comfortabel in de hand liggen.

Categorie:Pennen
Materiaal: Kunststof
Lengte:13,9 cm
Breedte:1 cm
Gewicht:7 gram
Opdruk:De leukste meester
Kleur:Zwart
Kleur drukknop:Zilver
Kleur opdruk:Wit
Inkt kleur:Blauw
Artikelnummer: 013190
Fabrikantnummer: 2201058, pen, balpen, pennen, schrijven, schrijfwaar, ballpoint, meesters, leraar, leerkracht, school, schooljaar,
Eenheid: Seal à 10 stuks
€ 9,50
PROFITEER NU - Bij hogere aantallen nog meer voordeel!
Aantal 1+ 3+ 6+ 12+
Prijs € 9,50 € 8,95 € 6,95 € 5,95

Het perfect afscheidscadeau voor de leukste meester of leuk om te geven voor meesterdag of de verjaardag van de meester. Een pen die licht in gewicht is en daardoor comfortabel in de hand ligt, speciaal voor 'de leukste meester'. 

Juf & meester

Bedank de juf of meester bijvoorbeeld aan het einde van het schooljaar. Wanneer de zomervakantie voor de deur staat is het hét moment om de juf of meester te bedanken voor de goede zorg. Op onze juf & meester pagina vindt u de leukste inpakmaterialen als bedankje. Van canvas tassen speciaal voor de juf of meester tot leuke wenskaarten en wensetiketten. Maar ook leuk voor de verjaardag van de juf of meester of de dag van de leerkrachten. Bij Kassaplan vindt u het allemaal! 

Cadeau inpakken

Wilt u de pen voor de meester leuk inpakken, kijk dan eens bij onze verschillende geschenkverpakkingen of cadeaupapieren